Mazoutservice phone

Maak er een warme herfst van!

Regen, wind, dalende temperaturen: de laatste week heeft de herfst zich al laten voelen. In veel woningen hebben de stookolieketel en de radiatoren alweer hun waarde bewezen. Als u met een gerust gemoed dit typische herfstweer het hoofd wil bieden, is het de hoogste tijd om stookolie te bestellen.


Als u nu uw stookolietank laat bijvullen, dan beleeft u niet alleen een warme herfst maar kan u ook met een gerust gemoed de winter ingaan. Wij geven u graag nog enkele tips mee:

Bestel tijdig uw mazout
Het is niet alleen onaangenaam om zonder verwarming te vallen in koude periodes, maar misschien is er ook een tussenkomst nodig van een chauffagist om uw installatie terug op te starten. Daarom is het nu het ideale moment om het niveau van uw mazouttank te controleren.

Bespaar met gasolie sublima
Gasolie sublima behoort tot de nieuwste generatie van brandstoffen. Deze stookolie is een kwaliteits- en milieubewust product dat door de specifieke samenstelling resulteert in een betere verbranding. Hierdoor verhoogt het rendement van de stookolie en daalt uw verbruik met ongeveer 7%. Meer informatie over gasolie Sublima kan u hier vinden.

Gratis kalender 2020
Vergeet niet om uw gratis kalender voor 2020 aan de chauffeur te vragen bij de levering. Als u al uw mazout besteld heeft en de kalender niet ontvangen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren. We zullen het nodige doen om u een kalender te bezorgen.

Vragen?


Heeft u vragen over de brandstoffen, de levering of bent u op zoek naar andere informatie? We staan u graag te woord.

Contacteer ons