Tips voor de winter

Wij beleven op dit moment een erg zachte herfst, met zeer aangename temperaturen waarbij we niet direct aan de winter denken. Om goed voorbereid te zijn op de eerste koude periode geven wij graag nog volgende tips mee.


Bestel tijdig uw mazout
Het is niet alleen onaangenaam om zonder verwarming te vallen in koude periodes, maar misschien is er ook een tussenkomst nodig van een chauffagist om uw installatie terug op te starten. Daarom is het nu het ideale moment om het niveau van uw mazouttank te controleren.

Verplicht jaarlijks onderhoud van uw verwarmingsketel
Heeft uw mazoutketel u een geweldige service geleverd tijdens de laatste winter, dan is het nu het moment om dat te belonen met een volledig onderhoud.Het is bij wet verplicht jaarlijks uw mazoutketel te laten onderzoeken. Bovendien is een grondig onderzoek verplicht van installaties van meer dan 15 jaar oud. Een kleine investering die u grote economische voordelen kan opleveren.

Bespaar met gasolie sublima
Gasolie sublima behoort tot de nieuwste generatie van brandstoffen. Deze stookolie is een kwaliteits- en milieubewust product dat door de specifieke samenstellingresulteert in een betere verbranding. Hierdoor verhoogt het rendement van de stookolie en daalt uw verbruik met ongeveer 7%. Meer informatie over gasolie Sublima kan u hier vinden.

Gratis kalender 2019
Vergeet niet om uw gratis kalender voor 2019 aan de chauffeur te vragen bij de levering. Als u al uw mazout besteld heeft en de kalender niet ontvangen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren. We zullen het nodige doen om u een kalender te bezorgen.


Vragen?


Heeft u vragen over de brandstoffen, de levering of bent u op zoek naar andere informatie? We staan u graag te woord.

Contacteer ons