Mazoutservice phone

Bespaar met gasolie sublima

Gasolie sublima behoort tot de nieuwste generatie van brandstoffen. Deze stookolie is een kwaliteits- en milieubewust product dat door de specifieke samenstelling resulteert in een betere verbranding. Hierdoor verhoogt het rendement van de stookolie en daalt uw verbruik aanzienlijk.


Gasolie sublima behoort tot de nieuwe generatie stookolie. Deze brandstof werd ontwikkeld voor de kwaliteits- en milieubewuste consument en biedt tal van voordelen:

  • een betere verbranding
  • een lager verbruik
  • een reinigende en beschermende werking van de installatie
  • een verminderde uitstoot
  • een aangename geur

Betere verbranding
Gasolie sublima zorgt ervoor dat er in uw verwarmingsinstallatie minder roetafzetting ontstaat, waardoor de warmte beter wordt overgedragen. Hierdoor verhoogt het rendement voor zowel mazoutbranders (centrale verwarming) als klassieke mazoutkachels.

Lager verbruik
De specifieke samenstelling van gasolie sublima zorgt ervoor dat u meer warmte haalt uit elke liter brandstof. De meerprijs van deze stookolie wordt dan ook ruimschoots gecompenseerd door het lagere verbruik.

Reinigende en beschermende werking
Gasolie sublima gaat de vorming van corrosie in uw verwarmingsinstallatie tegen en zorgt voor een betere smering van uw stookoliepomp, waardoor de levensduur van uw installatie aanzienlijk verlengd wordt.

Verminderde uitstoot
Het gebruik van gasolie sublima is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Door een vermindering van de uitstoot van bepaalde stoffen, draagt gasolie sublima bij tot een schoner leefmilieu.

Aangename geur
Door de specifieke samenstelling van gasolie sublima wordt de typische mazoutgeur geneutraliseerd.

Vragen?


Heeft u vragen over de brandstoffen, de levering of bent u op zoek naar andere informatie? We staan u graag te woord.

Contacteer ons