Mazoutservice phone

Nos produits

AdBlue

In regel met de milieunormen.

AdBlue vermindert de CO2- uitstoot van uw voertuig (vrachtwagen, tractor, bestelwagen, auto). Met AdBlue zorgt u ervoor dat de voertuigen milieuvriendelijker rijden en zo voldoen aan de steeds strengere milieunormen in heel Europa. Het verbruik van AdBlue bedraagt 3 tot 5% van het dieselgebruik.

AdBlue is een additief (32,5% ureumoplossing) en een heldere vloeistof, die onschadelijk, onbrandbaar en biologisch afbreekbaar is.

Adblue wordt vermengd met de uitlaatgassen die door een speciale katalysator gaan. Zo worden de gassen afgebroken tot schadeloos water en stikstof.

U kunt bij ons AdBlue bestellen in bidons van 10 liter of in vaten van 210 liter. We leveren ook in bulk, zowel in IBC-containers van 1.000 liter als in tanks. Tevens kunnen wij u een aangepaste AdBlue-pomp aanbieden.

U kan AdBlue gedurende 2 jaar bewaren, op voorwaarde dat het product juist is opgeslagen. AdBlue mag niet worden blootgesteld aan direct zonlicht en moet worden beschermd tegen te hoge of te lage temperaturen. Het moet worden bewaard in een afgesloten verpakking en in een goed geventileerde ruimte. AdBlue heeft een vriespunt van -11 °C, maar blijft wel zijn oorspronkelijke kwaliteit behouden na ontdooiing.

Evolution des prix


Nous suivons tout de près pour vous, afin de toujours garantir le meilleur prix.

Ce graphique peut vous aider à décider du moment opportun pour remplir votre citerne.

Les données de ce tableau sont fournies à titre informatif et ne constituent en aucun cas une prévision de l’évolution future des prix officiels.

Mazout Service près de chez vous


Avec plus que 10 filiales en Flandre et dans le Hainaut, nous pouvons livrer du carburant rapidement et efficacement chez vous. Découvrez une filiale près de chez vous.

Mazout Service NV


  • Bossuitstraat 9, 8583 Bossuit
    (Avelgem)
  • 056 45 54 27
    056 45 58 40
  • info@mazoutservice.be

Large flotte de camions-citernes


Nouvelle flotte de camions-citernes selon les normes d'émission les plus basses EURO V et VI.

Les routes sont planifiées efficacement pour moins d'émissions.

Le chargement des camions-citernes est calculé de manière optimale, ce qui entraîne moins d'émissions.

Des camions-citernes de différentes tailles adaptés à chaque mission.

Questions?


Avez-vous des questions sur les carburants, la livraison ou cherchez-vous d'autres informations? Nous sommes heureux de vous aider.

Contactez-nous